icon
Client
Private owner
icon
Location
Dulwich Village
icon
Budget
£250k
icon
Size
Small

Broad and expansive contemporary kitchen and dining area; cool interior decor; light and airy spaces; and a stylish patio area.

Working to the client’s plans, we built a single storey rear extension, a loft conversion, completely refurbished the interior and completed extensive landscaping to front and rear of property.  The property is in a busy location with a school nearby so the traffic management was challenging and important.  The project came in on time and budget.

This development required a gentle touch so that the extra space provided stayed in balance with the overall proportions of the house and the neighbouring properties.  Special features include the fitting of large electrically-operated blinds and bespoke bathrooms.

The light and airy style is carried across to the other rooms at the back of the house, bringing the whole space together, with natural light flooding the dining area from a double-well skylight.

Projects
Have a project in mind?
Request a quote